Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Senzori smart - senzor de inundatie Fibaro Z-wave FGFS-101 ZW5.01
 • Senzori smart - senzor de inundatie Fibaro Z-wave FGFS-101 ZW5.01
 • Senzori smart - senzor de inundatie Fibaro Z-wave FGFS-101 ZW5.02
 • Senzori smart - senzor de inundatie Fibaro Z-wave FGFS-101 ZW5.03
 • Senzori smart - senzor de inundatie Fibaro Z-wave FGFS-101 ZW5.04
 • Senzori smart - senzor de inundatie Fibaro Z-wave FGFS-101 ZW5.05
 • Senzori smart - senzor de inundatie Fibaro Z-wave FGFS-101 ZW5.06

Fibaro senzor de inundatie Z-Wave

283,00 RON
cu TVA
Fibaro
FGFS-101 ZW5

Fisa tehnica

Conectivitate
Z-Wave
Dimensiuni
72 x 28 mm
Temperatura de functionare
0 - 40°C
Temperatura masurata
-20°C ~ 100°C
Alimentare electrica
12 - 24 VDC
Alimentare electrica
baterie CR123A, 3.0V DC (inclusa)
Tip senzor
Temperatura
Tip senzor
Inundatie
Termen de garantie
2 ani

Referinte specifice

Senzorul de inundatie Z-Wave Fibaro, pe langa detectia apei, dispune si de un senzor de temperatura, avand un indicator LED incorporat - pentru avertizare luminoasa, o alarma acustica, dar si un senzor de inclinare, ce detecteaza miscarea sau inclinarea, trimitand o alerta unitatii centrale Fibaro.

Cantitate
Stoc epuizat


 • Politica de securitate - faci cumparaturi in siguranta prin conexiunea SSL Politica de securitate - faci cumparaturi in siguranta prin conexiunea SSL
 • Livrare in 24 - 48 de ore prin partenerul Urgent Cargus Livrare in 24 - 48 de ore prin partenerul Urgent Cargus
 • Retur gratuit in 14 zile pentru orice produs de la iSmart Retur gratuit in 14 zile pentru orice produs de la iSmart

Prin precizia si tehnologia sa avansata senzorul de inundatie FIBARO te avertizeaza in privinta unei inundatii, precum si a unei scaderi sau cresteri bruste a temperaturii. Toate acestea intr-un singur dispozitiv, care nu are nevoie de intretinere sau de instalare.

Senzorul FIBARO este un dispozitiv complet. Poate fi alimentat cu baterie sau curent, in functie de locatia de operare. Senzorul functioneaza pe 12 sau 24 VDC. Multumita terminalului de iesire, senzorul de inundatie FIBARO poate fi integrat la orice sistem de alarma. Terminalul de intrare permite conectarea unei sonde externe pentru folosirea senzorului in locuri cu accesibilitate limitata.

Senzorul de inundatie FIBARO este echipat cu sonde telescopice din aur de 24k. Mecanismul sofisticat telescopic permite asezarea senzorului in orice locatie, chiar si pe o suprafata denivelata. Placajul din aur previne coroziunea si asigura cea mai precisa detectare a lichidelor. Toate acestea duc la o reactie rapida inainte ca situatia sa se agraveze.

Din motive de siguranta senzorul FIBARO este protejat impotriva deschiderii, opririi sau distrugerii. Detectarea oricarui tip de interventii va genera o alerta automata prin SMS, Push sau e-mail.

Poti afla ce s-a intamplat dintr-o singura privire, multumita indicatorului cu lumina colorata. In functie de culoarea LED-ului poti afla daca senzorul a detectat apa sau o crestere, respectiv scadere, a temperaturii. Cu ajutorul tester-ului de acoperire Z-Wave poti determina cu usurinta daca locul pe care l-ai ales pentru senzor permite comunicarea cu controllerul principal sau daca va fi nevoie de utilizarea unei sonde externe pentru a asigura operarea sa corecta.

Pericolul unei inundatii detectat de senzor declanseaza reactia sistemului FIBARO care raspunde automat oprind alimentarea cu apa. Instaland o supapa solenoida si un releu FIBARO, sistemul va raspunde automat si va opri alimentarea cu apa.

Posibilitatea de asociere cu numeroase dispozitive si scenariile extinse permit panoului de control Home Center 2 sa actioneze independent imediat dupa ce riscul unei inundatii sau al unui incendiu a fost detectat. La cea mai mica scurgere de apa langa masina de spalat, senzorul de inundatie trimite un semnal releului FIBARO care va inchide supapa solenoida, si va deconecta masina de spalat de la alimentare prin intermediul prizei inteligente FIBARO (FIBARO wall plug). In caz de detectare a focului, releul FIBARO opreste gazele, iar sistemul aprinde luminile care marcheaza ruta de evacuare. In acelasi timp sistemul de ventilatie functioneaza la nivel maxim pentru a elimina fumul. Acestea sunt doar cateva din posibilitatile pe care ti le ofera asocierea modulelor si a dispozitivelor FIBARO.

Caracteristici:

 • Compatibil cu orice controller Z-Wave sau Z-Wave Plus (firmware 3.2 sau peste)
 • Permite modul protejat (mod de securitate retea Z-Wave), cu standard criptare AES-128 (firmware 3.2 sau peste)
 • Poate fi integrat cu orice sistem de alarma traditional
 • Instalare Plug and Play, extrem de usoara – il puneti pur si simplu pe suprafata expusa la inundatii
 • Poate fi instalat oriunde prin extinderea contactelor cu ajutorul unei sarme
 • Detecteaza scurgerile de apa inainte ca acestea sa devina o problema
 • Alerteaza cand detecteaza pericol de inundatie sau o schimbare brusca de temperatura
 • Alarmele sunt semnalizate sonor, vizual - prin indicatorul LED sau Z-Wave – notificari pe mobil
 • Doua moduri de operare – senzor inundatie/temperatura sau doar senzor de temperatura
 • Alimentare prin baterie cu o durată de viata de pana la 2.5 ani

Related Products

Fibaro Home Center 2, gateway Z-Wave, smart Hub
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 2.827,00 RON

Gateway-ul Z-Wave Home Center 2 de la Fibaro este creierul intregului sistem smart home Fibaro, fiind o parte indispensabila a acestuia, fara de care celelalte dispozitive de automatizare a casei ar fi simple obiecte decorative. 

HUB-ul smart home Fibaro Center 2 colecteaza si analizeaza informatiile despre celelalte dispozitivele Fibaro conectate, comunica cu fiecare dintre ele, coordonand astfel intregul sistem de casa inteligenta la un nivel de securitate deplina.

Monitorizarea, configurarea si managementul sistemului smart home Fibaro se realizeaza prin intermediul unei aplicatii, disponibila pe PC, tableta, smartphone sau chiar Apple Watch.

Fibaro Home Center Lite, gateway Z-Wave, smart Hub
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 1.317,00 RON

Fibaro Home Center Lite este o centrala Z-Wave extrem de compacta ce permite controlul tuturor dispozitivelor Fibaro, prin intermediul aplicatiei mobile intuitive disponibila pe Android, iOS si Web, sau prin huburile controlate vocal ca Google Assistant, Amazon Alexa sau Apple Siri.

Unitatea centrala incredibil de compacta a sistemului FIBARO a fost creata pornind de la nevoile utilizatorilor care isi doresc o casa inteligenta, mai eficienta si confortabila. Dimensiuni mici – impact maxim!