Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Senzori smart - senzor de miscare Fibaro Z-wave FGMS-001 ZW5.01
 • Senzori smart - senzor de miscare Fibaro Z-wave FGMS-001 ZW5.01
 • Senzori smart - senzor de miscare Fibaro Z-wave FGMS-001 ZW5.02
 • Senzori smart - senzor de miscare Fibaro Z-wave FGMS-001 ZW5.03
 • Senzori smart - senzor de miscare Fibaro Z-wave FGMS-001 ZW5.04

Fibaro senzor de miscare Z-Wave

273,00 RON
cu TVA
Fibaro
FGMS-001 ZW5

Fisa tehnica

Conectivitate
Z-Wave
Dimensiuni
44 mm
Temperatura de functionare
0 - 40°C
Temperatura masurata
- 20°C - 100°C
Alimentare electrica
baterie CR123A, 3.0 VDC (baterie inclusa)
Tip senzor
Temperatura
Tip senzor
Miscare
Tip senzor
Lumina
Termen de garantie
2 ani

Referinte specifice

Senzorul Z-Wave de la Fibaro include pe langa senzorul de miscare, un senzor de lumina, un senzor de temperatura si accelerometru.

Pe langa integrarea facila in sistemele Fibaro Home Center 2 sau Home Center Lite, senzorul de miscare Fibaro este compatibil cu orice controler Z-Wave sau Z-Wave Plus.

Ochiul senzorului lumineaza in culorile predefinite de utilizator, emitand alerte vizuale atunci cand detecteaza miscare. Senzorul de miscare este complet wireless, ceea ce ii permite o mobilitate totala. Poate chiar sa aprindă luminile atunci cand intri in camera!

Cantitate
Stoc epuizat


 • Politica de securitate - faci cumparaturi in siguranta prin conexiunea SSL Politica de securitate - faci cumparaturi in siguranta prin conexiunea SSL
 • Livrare in 24 - 48 de ore prin partenerul Urgent Cargus Livrare in 24 - 48 de ore prin partenerul Urgent Cargus
 • Retur gratuit in 14 zile pentru orice produs de la iSmart Retur gratuit in 14 zile pentru orice produs de la iSmart

Inspirat din natura, avand la baza principii de arhitectura si tehnologie de ultima ora, senzorul de miscare FIBARO este cel mai mic senzor de miscare din lume. Forma sa este cea a unui ochi de pisica, fiind inspirat de acest animal cu un simt al vederii si auzului excelent, recunoscut pentru vigilenta ta. In plus, pisica a fost mereu considerata un protector al casei. Senzorul de miscare FIBARO are un camp vizual foarte extins, atat pe lungime cat si pe latime si observa tot ceea ce tie iti scapa. Nu numai ca iti face viata foarte confortabila, dar iti ofera si siguranta.

FIBARO a creat un senzor ce combina patru functii inteligente pentru a-ti oferi MAI MULT. Acest mic dispozitiv, pe langa faptul ca detecteaza miscarea asa cum ii sugereaza si numele, poate masura temperatura ambientala, intensitatea luminii si vibratiile multumita accelerometrului integrat. Senzorul de miscare FIBARO extinde confortul realitatii tale. Poti crea scenarii personalizate si te poti bucura mereu de siguranta deplina - senzorul detecteaza orice intruziune, sabotaj, incendiu sau alte pericole.

Pupila multicolora LED a senzorului de miscare FIBARO informeaza membrii familiei care este temperatura curenta. Seteaza culoarea si intensitatea culorii in functie de preferintele tale si imediat ce intri intr-o camera, in functie de culoarea senzorului vei sti care este temperatura.

Ai lasat luminile aprinse sau fierul pornit cand ai plecat in graba? Ai uitat sa activezi alarma? Nicio problema! Senzorul de miscare FIBARO detecteaza lipsa miscarii in casa si transmite informatia la Home Center 2. Apoi scenariul pre-programat iti va trimite o notificare sau va activa automat alarma, va inchide ferestrele si toate celelalte dispozitive neutilizate si va cobori temperatura.

Senzorul de miscare FIBARO este alimentat de o baterie cu durata de viata foarte mare, ceea ce ii permite sa functioneze autonom pana la trei ani. Absenta firelor data de comunicarea wireless Z-Wave cu controllerul principal sporeste abilitatea dispozitivului de a opera de oriunde din interior.

Caracteristici:

 • Compatibil cu orice controller Z-Wave sau Z-Wave Plus (firmware 3.2 sau peste)
 • Permite modul protejat (mod de securitate retea Z-Wave), cu standard criptare AES-128 (firmware 3.2 sau peste)
 • Alimentare prin baterii
 • Instalare Plug and Play, extrem de usoara, fara gauri in pereti sau cabluri trase
 • Detecteaza orice miscare
 • Masoara intensitatea luminoasa, ceea ce permite controlul iluminatului
 • Masoara temperatura ambientala
 • Posibilitatea de integrare cu sistemele de alarma si de prevenire a incendiilor
 • Notificările de miscare si temperatura sunt semnalizate prin clipirea diodei LED
 • Mod detectie si avertizare cutremure

Related Products

Fibaro Home Center 2, gateway Z-Wave, smart Hub
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 2.827,00 RON

Gateway-ul Z-Wave Home Center 2 de la Fibaro este creierul intregului sistem smart home Fibaro, fiind o parte indispensabila a acestuia, fara de care celelalte dispozitive de automatizare a casei ar fi simple obiecte decorative. 

HUB-ul smart home Fibaro Center 2 colecteaza si analizeaza informatiile despre celelalte dispozitivele Fibaro conectate, comunica cu fiecare dintre ele, coordonand astfel intregul sistem de casa inteligenta la un nivel de securitate deplina.

Monitorizarea, configurarea si managementul sistemului smart home Fibaro se realizeaza prin intermediul unei aplicatii, disponibila pe PC, tableta, smartphone sau chiar Apple Watch.

Fibaro Home Center Lite, gateway Z-Wave, smart Hub
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 1.317,00 RON

Fibaro Home Center Lite este o centrala Z-Wave extrem de compacta ce permite controlul tuturor dispozitivelor Fibaro, prin intermediul aplicatiei mobile intuitive disponibila pe Android, iOS si Web, sau prin huburile controlate vocal ca Google Assistant, Amazon Alexa sau Apple Siri.

Unitatea centrala incredibil de compacta a sistemului FIBARO a fost creata pornind de la nevoile utilizatorilor care isi doresc o casa inteligenta, mai eficienta si confortabila. Dimensiuni mici – impact maxim!