Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Prize si intrerupatoare - releu smart pentru motoare de rulouri Fibaro Z-wave FGR-222.01
 • Prize si intrerupatoare - releu smart pentru motoare de rulouri Fibaro Z-wave FGR-222.01
 • Prize si intrerupatoare - releu smart pentru motoare de rulouri Fibaro Z-wave FGR-222.02

Fibaro releu smart pentru motoare de rulouri Z-Wave

284,00 RON
cu TVA
Fibaro
FGR-222

Fisa tehnica

Conectivitate
Z-Wave
Dimensiuni
42.5 x 38.25 x 20.3 mm
Temperatura de functionare
0 - 35°C
Alimentare electrica
110-240V AC, 50/60 Hz
Termen de garantie
2 ani

Referinte specifice

Releul smart Z-Wave pentru motoare de rulori de la Fibaro este un controler universal pentru rulouri electrice de fereastra, parasolare, storuri, jaluzele, ferestre de mansarda sau porti de garaj, monofazate.

Releul FIBARO Roller Shutter 2 este cel mai avansat dispozitiv de acest fel de pe piata si asigura controlul unei game largi de dispozitive, incluzand si functia de masurare a consumului de energie.

Cantitate
Stoc epuizat


 • Politica de securitate - faci cumparaturi in siguranta prin conexiunea SSL Politica de securitate - faci cumparaturi in siguranta prin conexiunea SSL
 • Livrare in 24 - 48 de ore prin partenerul Urgent Cargus Livrare in 24 - 48 de ore prin partenerul Urgent Cargus
 • Retur gratuit in 14 zile pentru orice produs de la iSmart Retur gratuit in 14 zile pentru orice produs de la iSmart

Integrarea releului FIBARO in draperii si jaluzele permite reducerea consumului electric aferent aparatului de aer conditionat sau incalzirii centrale. In zilele senine de iarna, cand soarele straluceste, FIBARO Roller Shutter 2 va trage jaluzelele, iar lumina puternica va ajuta incaperea sa se incalzeasca ca urmare a efectului de sera. Acelasi lucru este valabil si vara insa cu efect invers, cand jaluzelele trase opresc lumina sa intre si sa incalzeasca excesiv camera.

Releul Rulou 2 FIBARO permite pozitionarea exacta a lamelelor de la jaluzele. Pozitionarea precisa este posibila pentru motoare echipate cu intrerupatoare cu revenire sau on/off. Dispozitivul poate fi controlat wireless, prin controller-ul Z-Wave, sau prin switch keys.

FIBARO Releu Rulou 2 necesita calibrare pentru a functiona cu un motor electric. Mecanismul implementat de calibrare permite stabilirea foarte exacta a pozitiei ruloului. Prin calibrare, sistemul FIBARO recunoaste pozitia exacta a ruloului, precum si daca jaluzelele sunt inchise sau deschise.

Functie de tipul de dispozitiv controlat exista cinci moduri individuale de operare care asigura functionarea corecta a oricarui rulou, parasolar, jaluzea sau usa de garaj. Alege un mod de operare functie de tipul si functionalitatea dispozitivului. Astfel vei avea posibilitatea sa configurezi si sa controlezi dispozitivul si sa te bucuri de toate beneficiile pe care ti le ofera.

Indiferent daca esti la job, in vacanta sau la cumparaturi, poti sa deschizi jaluzele sau sa inchizi usa de la garaj de la distanta, prin intermediul aplicatiei FIBARO de pe smartphone sau tableta. De asemenea, poti face acest lucru si de la fata locului, cu ajutorul unui intrerupator.

Functia incorporata de masurare a energiei permite monitorizarea consumului. Folosind aceasta functie, centrala FIBARO Home Center 2 te ajuta sa estimezi valoarea facturilor lunare de electricitate. Informatiile despre consum pot fi folosite si in programarea scenariilor.

Specificatii tehnice:

 • Tensiune de alimentare: 110-240V AC, 50/60 Hz
 • Curent nominal de sarcina: 4.2A pentru lampi si sarcini rezistive 1.7A pentru motoare cu factor de putere compensat (sarcini inductive)
 • Tip motor: Faza unica, VAC
 • Tip intrerupator compatibil: electronic sau mecanic
 • Conformitate cu directivele EU: RED 2014/53/EU, RoHS 2011/65/EU
 • Temperatura de operare: 0 - 35°C
 • Pentru instalare in doze: Ø ≥ 50mm, adancime ≥ 60mm
 • Protocol radio: Z-Wave Plus
 • Frecventa radio: 868,4 MHz EU
 • Raza de functionare: pana la 50m exterior si pana la 30m interior, functie de structura cladirii
 • Consum electricitate: <0,8W
 • Putere semnal radio: pana la 1mW
 • Dimensiuni cutie (L x W x H): 42.5 x 38.25 x 20.3 mm

Related Products

Fibaro Home Center 2, gateway Z-Wave, smart Hub
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 2.827,00 RON

Gateway-ul Z-Wave Home Center 2 de la Fibaro este creierul intregului sistem smart home Fibaro, fiind o parte indispensabila a acestuia, fara de care celelalte dispozitive de automatizare a casei ar fi simple obiecte decorative. 

HUB-ul smart home Fibaro Center 2 colecteaza si analizeaza informatiile despre celelalte dispozitivele Fibaro conectate, comunica cu fiecare dintre ele, coordonand astfel intregul sistem de casa inteligenta la un nivel de securitate deplina.

Monitorizarea, configurarea si managementul sistemului smart home Fibaro se realizeaza prin intermediul unei aplicatii, disponibila pe PC, tableta, smartphone sau chiar Apple Watch.

Fibaro Home Center Lite, gateway Z-Wave, smart Hub
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 1.317,00 RON

Fibaro Home Center Lite este o centrala Z-Wave extrem de compacta ce permite controlul tuturor dispozitivelor Fibaro, prin intermediul aplicatiei mobile intuitive disponibila pe Android, iOS si Web, sau prin huburile controlate vocal ca Google Assistant, Amazon Alexa sau Apple Siri.

Unitatea centrala incredibil de compacta a sistemului FIBARO a fost creata pornind de la nevoile utilizatorilor care isi doresc o casa inteligenta, mai eficienta si confortabila. Dimensiuni mici – impact maxim!