Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Cateva cuvinte despre noi

Suntem o echipa „smart”... la dispozitia dumneavoastra!

Cu peste 5 ani de  experienta in domeniul „Smart Home”, dupa ce am evaluat si testat mai multe produse, am hotarat sa aducem si pe piata romaneasca acele dispozitive care asigura un confort sporit, mai multa siguranta si care  imbunatatesc calitatea vietii.

Comercializam produse cu adevarat inteligente, produsele noastre inovatoare ofera o experienta perfecta, care ajuta utilizatorii sa creeze o locuinta mai sigura, mai sanatoasa si mai confortabila.

Fiecare dintre noi foloseste cel putin un produs inteligent - fie ca vorbim despre un smartphone, un ceas, o bratara fitness sau alte gadgeturi. Oare de ce le folosim? 

Produsele „smart” ofera solutii inteligente folosind cele mai noi tehnologii, cu scopul de a  scadea costurile utilitatilor si pentru a personaliza cerintele conform nevoilor fiecaruia. 

Putem controla si  monitoriza de oriunde si oricand  ceea ce este important pentru noi....poate temperatura, poate curtea sau gradina, poate usa de la intrare sau poate luminile....nevoile si pasiunile noastre sunt extrem de variate. 

Cu ajutorul acestor dispozitive inteligente, orice schimbare s-ar petrece cu ceea ce e important pentru noi, vom afla in timp real, prin intermediul alertelor din aplicatii. Astfel, prin intermediul smartphone-ului, putem actiona imediat, cu doar un click.

Prin intermediul noilor tehnologii avem posibilitatea  sa  gestionam sarcini zilnice sau periodice de oriunde ne-am afla si sa ne  concentram eforturile spre alte obiective mai importante. Putem astfel sa ne folosim mai eficient timpul si resursele pe care le avem si sa crestem sansele de a obtine ceea ce e important pentru fiecare dintre noi – o viata de calitate.

Sc Automatech Online Srl

Loc. Sibiu, str. Marasesti, nr. 9

Contact: info@ismart.ro