Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Centrale gateway - smart hub Fibaro Home Center 2 Z-wave FGHC2.01
  • Centrale gateway - smart hub Fibaro Home Center 2 Z-wave FGHC2.01
  • Centrale gateway - smart hub Fibaro Home Center 2 Z-wave FGHC2.05
  • Centrale gateway - smart hub Fibaro Home Center 2 Z-wave FGHC2.06

Fibaro Home Center 2, gateway Z-Wave, smart Hub

2.827,00 RON
cu TVA
Fibaro
FGHC2

Fisa tehnica

Conectivitate
Z-Wave
Compatibil cu
Amazon Alexa
Compatibil cu
IFTTT
Compatibil cu
Apple HomeKit
Compatibil cu
Google Assistant
Dimensiuni
225X185X42 mm
Procesor
Intel Atom Dual Core (1.6 GHz)
Memorie RAM
1 GB DDR
Hard Drive
2 GB SLC and 4GB MLC Recovery Disc
Termen de garantie
2 ani

Referinte specifice

ean13
5902020528012

Gateway-ul Z-Wave Home Center 2 de la Fibaro este creierul intregului sistem smart home Fibaro, fiind o parte indispensabila a acestuia, fara de care celelalte dispozitive de automatizare a casei ar fi simple obiecte decorative. 

HUB-ul smart home Fibaro Center 2 colecteaza si analizeaza informatiile despre celelalte dispozitivele Fibaro conectate, comunica cu fiecare dintre ele, coordonand astfel intregul sistem de casa inteligenta la un nivel de securitate deplina.

Monitorizarea, configurarea si managementul sistemului smart home Fibaro se realizeaza prin intermediul unei aplicatii, disponibila pe PC, tableta, smartphone sau chiar Apple Watch.

Culoare
Cantitate
Stoc epuizat


  • Politica de securitate - faci cumparaturi in siguranta prin conexiunea SSL Politica de securitate - faci cumparaturi in siguranta prin conexiunea SSL
  • Livrare in 24 - 48 de ore prin partenerul Urgent Cargus Livrare in 24 - 48 de ore prin partenerul Urgent Cargus
  • Retur gratuit in 14 zile pentru orice produs de la iSmart Retur gratuit in 14 zile pentru orice produs de la iSmart

Sistemul Fibaro poate fi integrat cu cele mai populare protocoale smart cum ar fi: Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT sau SmartThings.

Se asemenea numeroase branduri pot fi integrate in sistemul inteligent Fibaro, care prin intermediul Home Center 2 poate integra pana la 230 de dispozitive.

Prin intermediul aplicatiei disponibile in App Store, Google Play sau Web poti dispune de functii nelimitate:

  • panou de comanda unde pot instant sa programezi luminile sau udarea gazonului
  • automatizari programate adaptate stilului tau de viata
  • comenzi vocale care sa seteze atomosfera ideala in orice moment.
  • pregatire scenarii pentru a fi rulate imediat ce ajungi acasa

Fibaro Home Center 2 dispune de un procesor pueternic Intel Atom de 1.6 Ghz, fiind astfel cel may rapid gateway smart home disponibil in acest moment pe piata. Comunizarea cu reteaua Z-Wave are un timp de raspuns rapid la comenzile date de utilizator. 

Datele utilizatorului sunt in siguranta, fiecare dispozitiv Home Center 2 avand propriul sau disc de recuperare, care detine un sistem avansat de back-up. Astfel, persoanele neautorizare nu pot accesa sistemul FIBARO. Insa probabil cel mai mare avantaj este recuperarea rapida a tuturor datelor dupa orice fel de eroare.

Home Center 2 ofera numeroase posibilitati de utilizare prin Linked Devices (dispozitive conectate). Aceasta functie iti permite sa combini mai multe echipamente intr-un singur dispozitiv virtual cu functionalitate multipla - de exemplu 3 termostate de incalzire plus senzorii de temperatura si umiditate. Principalul avantaj este dat de faptul ca poti controla mai multe dispozitive in acelasi timp apasand un singur buton. Al doilea avantaj este reducerea numarului de icon-uri pentru dispozitive in interfata.

Interfata Home Center 2 iti ofera control deplin asupra grupurilor de dispozitive cu aceeasi functionalitate - incalzire, aer conditionat, udat gradina. Prin intermediul Devices Panels (panourile pentru dispozitive) poti programa cu usurinta operarea unor grupuri de dispozitive, in functie de zi sau de ora.

Home Center 2 vine cu o noua abordare a scenariilor, pe care le poti defini in functie de propriile preferinte. De exemplu, atunci cand ploua, poti seta sistemul sa inchida toate geamurile si sa opreasca aspersoarele din gradina.

Controlul locuintei poate fi realizat printr-o serie de aplicatii native, control vocal prin intermediul Amazon Alexa sau Google Assistant, sau automatizari cu adevarat inteligente. Centrala gestioneaza toate dispozitivele FIBARO Z-Wave, precum si majoritatea dispozitivelor Z-Wave de la terti producatori, avand o biblioteca vasta de drivere integrate pentru multimedia, ce include televizoare inteligente, camere IP, termostate, sisteme de alarma si media playere.