Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Lista de produse dupa marca Fibaro

Fibaro este o marca poloneza care activeaza in domeniul IoT (Internet of things) si este producatorul cu dezvoltarea cea mai rapida din Europa in dezvolatarea de sisteme smart home.

Butonul Fibaro Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 236,00 RON

Butonul Fibaro este un multi-controller inteligent Z-Wave Plus, alimentat prin baterii, ce poate memora 6 comenzi diferite pentru a declansa diverse scenarii presetate in cadrul sistemului FIBARO din casa ta.

Activeaza sau dezactiveaza manual orice dispozitiv sau scenariu din sistemul FIBARO.

Fibaro cap termostatic smart Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 378,00 RON

Capul termostat de radiator Z-Wave de la Fibaro controleaza inteligent temperatura camerei, manual sau de la distanta. Termostatul regleaza automat nivelul caldurii pentru a atinge temperatura perfecta, luand in considerare factori cum ar fi volumul camerei sau gradul de ocupare al acesteia.

Fibaro dimmer smart Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 284,00 RON

Dimmerul smart Z-Wave de la Fibaro esteun variator universal cu functie de masurare a consumului de energie, putand fi folosit si ca intrerupator.

Dispozitivul permite controlul de la distanta pentru diferite tipuri de surse de lumina, ceea ce extinde durata de viata a becurilor si reduce consumul de energie electrica. Dimmer 2 functionează atat ca un dimmer standard cat si ca un comutator intr-un sistem electric cu doua sau trei fire. Led-ul RGB incorporat te ajuta sa identifici daca dispozitivul se afla in aria de acoperire, facand instalarea foarte usor de realizat.

Fibaro Home Center 2, gateway Z-Wave, smart Hub
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 2.827,00 RON

Gateway-ul Z-Wave Home Center 2 de la Fibaro este creierul intregului sistem smart home Fibaro, fiind o parte indispensabila a acestuia, fara de care celelalte dispozitive de automatizare a casei ar fi simple obiecte decorative. 

HUB-ul smart home Fibaro Center 2 colecteaza si analizeaza informatiile despre celelalte dispozitivele Fibaro conectate, comunica cu fiecare dintre ele, coordonand astfel intregul sistem de casa inteligenta la un nivel de securitate deplina.

Monitorizarea, configurarea si managementul sistemului smart home Fibaro se realizeaza prin intermediul unei aplicatii, disponibila pe PC, tableta, smartphone sau chiar Apple Watch.

Fibaro Home Center Lite, gateway Z-Wave, smart Hub
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 1.317,00 RON

Fibaro Home Center Lite este o centrala Z-Wave extrem de compacta ce permite controlul tuturor dispozitivelor Fibaro, prin intermediul aplicatiei mobile intuitive disponibila pe Android, iOS si Web, sau prin huburile controlate vocal ca Google Assistant, Amazon Alexa sau Apple Siri.

Unitatea centrala incredibil de compacta a sistemului FIBARO a fost creata pornind de la nevoile utilizatorilor care isi doresc o casa inteligenta, mai eficienta si confortabila. Dimensiuni mici – impact maxim!

Fibaro Intercom, sonerie video smart, WiFi, Bluetooth
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 4.241,00 RON

FIBARO Intercom prezintă toate avantajele unui interfon modern, asigurând accesul în locuință și implicit controlul asupra celor care pot intra și poate fi instalat oriunde în apropierea intrării în casă sau a porții principale. Acest dispozitiv excepțional este unul dintre puținele disponibile pe piață ce oferă posibilitatea transferului înregistrărilor video Full HD (1080p) cu un unghi de vizualizare foarte larg de 180°.

Fibaro intrerupator smart Z-Wave
1 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 284,00 RON

Intrerupatorul electric smart Z-Wave de la Fibaro se utilizeaza pentru a activa si dezactiva dispozitivele electronice, dar si pentru a monitoriza puterea acestora si consumul de energie aferent. Poti vedea cantitatea de energie folosita in casa ta prin diagrame clare si te poti folosi de aceste informatii pentru a reduce facturile de electricitate.

Fibaro priza smart Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 307,00 RON

Priza Smart Z-Wave de la Fibaro este un comutator inteligent ce monitorizeaza consumul pentru dispozitivele electrice.

Este un dispozitiv de tip plug & play cu functie de masurare a consumului de energie si avertizare in caz de suprasarcina, controlabil de la distanta. Poate fi folosita oriunde este nevoie de controlul dispozitivelor electrice (televizor, cafetiera, fier de calcat, veioza, proiector) de pana la 2500W.

Fibaro releu smart pentru motoare de rulouri Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 284,00 RON

Releul smart Z-Wave pentru motoare de rulori de la Fibaro este un controler universal pentru rulouri electrice de fereastra, parasolare, storuri, jaluzele, ferestre de mansarda sau porti de garaj, monofazate.

Releul FIBARO Roller Shutter 2 este cel mai avansat dispozitiv de acest fel de pe piata si asigura controlul unei game largi de dispozitive, incluzand si functia de masurare a consumului de energie.

Fibaro RGBW controler Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 284,00 RON

Controlerul RGBW smart Z-Wave de la Fibaro este un modul universal, compatibil Z-Wave, ce controleaza benzi LED, RGB, RGBW, becuri cu halogen si ventilatoare cu tensiune de 12 sau 24 VDC.

Dispozitivul iti permite sa schimbi culoarea luminilor de pe telefonul mobil, oricand doresti. In plus, suporta pana la patru senzori analogici pasivi de 0-10V, precum senzori de temperatura, umiditate, vant, calitatea aerului si lumina. Toate terminalele IN si OUT pot fi configurate de catre utilizator pentru controlul LED-urilor sau afisaj de 0-10V.

Fibaro senzor CO Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 509,00 RON

Senzorul Fivaro Z-Wave de monoxid de carbon permite detectarea gazului de tip CO in stadiu incipient, cu scopul de a preveni intoxicarea cu monoxid de carbon.

Alarma senzorului CO Fibaro este semnalizata cu ajutorul unei sirene integrate si a unui indicator led intermitent. Senzorul poate trimite in caz de pericol comenzi catre celelalte dispozitive Z-Wave prezente in retea. Pe langa senzorul de monoxid de carbon mai dispune si de un senzor de temperatura.

Fibaro senzor de fum Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 307,00 RON

Senzorul de fum Z-Wave de la Fibaro detecteaza cele mai mici cantitati de fum precum si o crestere a temperaturii peste limitele normale, avand de asemenea un senzor de temperatura incorporat, pentru extra-protectie impotriva unui potential incendiu.

Fibaro senzor de inundatie Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 283,00 RON

Senzorul de inundatie Z-Wave Fibaro, pe langa detectia apei, dispune si de un senzor de temperatura, avand un indicator LED incorporat - pentru avertizare luminoasa, o alarma acustica, dar si un senzor de inclinare, ce detecteaza miscarea sau inclinarea, trimitand o alerta unitatii centrale Fibaro.

Fibaro senzor de miscare Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 273,00 RON

Senzorul Z-Wave de la Fibaro include pe langa senzorul de miscare, un senzor de lumina, un senzor de temperatura si accelerometru.

Pe langa integrarea facila in sistemele Fibaro Home Center 2 sau Home Center Lite, senzorul de miscare Fibaro este compatibil cu orice controler Z-Wave sau Z-Wave Plus.

Ochiul senzorului lumineaza in culorile predefinite de utilizator, emitand alerte vizuale atunci cand detecteaza miscare. Senzorul de miscare este complet wireless, ceea ce ii permite o mobilitate totala. Poate chiar sa aprindă luminile atunci cand intri in camera!

Fibaro senzor de usa/fereastra Z-Wave
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 235,00 RON

Senzorul de usa/fereastra Z-Wave de la Fibaro este un senzor wireless de contact si temperatura ce extinde capacitatea sistemului FIBARO, monitorizand deschiderea usilor, ferestrelor, usilor de garaj si portilor.

Atunci cand cele doua componente, corpul si magnetul sunt separate, senzorul trimite catre sistem un semnal radio.

Incalzire climatizare - cap termostatic si senzor de temperatura Fibaro Starter Pack Z-wave Starter Pack ZW5 EU
Pachet
Fibaro Starter Pack, include cap termostatic si senzor de temperatura
0 Review(s) 
Stoc epuizat
Pret 425,00 RON

Pachetul compus din capul termostatic si senzorul de temperatura Fibaro Starter Pack confera o mare precizie in ajustarea si optimizarea temperaturii in locuita. Aceste dispozitive, ultilizate impreuna, reprezinta combinatia perfecta ce permite crearea de programe prin intermediul aplicatiei FIBARO pentru a gestiona cu usurinta nivelul temperaturii, pe parcursul intregii saptamani.

Se afiseaza 1-16 din 19 produs(e)
Se afiseaza 1-16 din 19 produs(e)